Maatschappelijke ondersteuning

Leden die moeilijkheden hebben in hun thuissituatie kunnen contact opnemen met de maatschappelijk assistenten van vzw SodiGent.

SodiGent wil er niet alleen zijn om haar leden premies, kortingen en activiteiten aan te bieden. Onze belangrijkste taak is  de maatschappelijke ondersteuning (het helpen van leden in nood). 

Leden die thuis problemen hebben (onverwachte financiële moeilijkheden, hoge medische kosten, maatschappelijke en administratieve problemen), kunnen contact opnemen met de maatschappelijk assistenten van de vzw.  Zij zullen luisteren naar je situatie en mee zoeken naar een oplossing.


Alles gebeurt met de nodige discretie. De consulenten proberen binnen de week een eerste gesprek vast te leggen. Er wordt altijd op afspraak gewerkt. 

.
Maatschappelijke ondersteuning kan op verschillende manieren:
-    Advies en doorverwijzing
-    Hulp bij administratie
-    Renteloze lening
-    Financiële ondersteuning bij hoge medische kosten


Indien je moeilijkheden hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze consulenten. Misschien kunnen zij je op weg helpen om opnieuw orde op zaken te stellen.

Of misschien merk je dat één van jouw collega's een probleem heeft. In dat geval kan je je collega helpen, door hem naar onze dienst door te verwijzen. 

Consulenten:
Sofie De Paermentier - 09/266.53.89
Malaika Vandegehuchte - 09/266.51.23 of 0478/66.57.29 

Product overzicht