Foto van een klein meisje samen met Pardoes

Pretpark Efteling

De Efteling, een van de grootste attractieparken van Europa, is een bijzondere wereld voor de hele familie!

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen

In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Soms lijkt het alsof je vliegt in een van onze avontuurlijke achtbanen. Of alsof je zweeft tussen elfjes. Hier vliegt een man op een tapijt, versla je reusachtige draken en dansen rode schoentjes dag én nacht. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen.

🧚‍♀ Vernieuwd: Droomvlucht

De iconische attractie Droomvlucht is sinds begin maart weer open en compleet vernieuwd.

🍴 Nieuw: Restaurant Kashba

Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba! Dit is een nieuw horecaconcept in het thema van de Wereld van Sindbad. Sindbad de Zeeman is een echte reiziger en de hoofdpersoon van een van de bekendste sprookjes uit de wereld van 1001 nacht. Restaurant Kashba wordt zijn thuishaven. 

Nieuwe scène voor de Vliegende Hollander

Vanaf 1 april vaar je in de nieuwe scène door een kerkhof van vervallen scheepswrakken. Ontsnap je deze keer wel aan de vloek van het spookschip? 

Ieder seizoen bijzonder

De Efteling is áltijd bijzonder, elk bezoek weer. In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van extra lange dagen met sfeervol entertainment. In de herfst blazen intense kleuren je omver en geniet je samen van de warmste momenten in de Winter Efteling!

Belangrijk om te weten

  • Omwille van verbouwingswerken bij de hoofdentree, is het niet mogelijk om hier parkeertickets te kopen. Daarom raden wij aan om parkeertickets op voorhand online aan te kopen, zodat je niet moet aanschuiven in de winkelpunten om een parkeerticket te kopen.

 

SodiGentvoordeel via Ekitiva Edenred 

  1. Log in met je account op het platform
  2. Ga naar de partner-website.
  3. Kies je tickets en voeg ze aan je mandje toe.
  4. De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  5. Je moet je bezoek reserveren op de partner-website en de optie "Ik heb al kaartjes" kiezen.

 

 

 

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.