Foto van een klein meisje samen met Pardoes

Pretpark Efteling

De Efteling, een van de grootste attractieparken van Europa, is een bijzondere wereld voor de hele familie!

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen

In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Soms lijkt het alsof je vliegt in een van onze avontuurlijke achtbanen. Of alsof je zweeft tussen elfjes. Hier vliegt een man op een tapijt, versla je reusachtige draken en dansen rode schoentjes dag én nacht. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen.

 

Ieder seizoen bijzonder

De Efteling is áltijd bijzonder, elk bezoek weer. In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van extra lange dagen met sfeervol entertainment. In de herfst blazen intense kleuren je omver en geniet je samen van de warmste momenten in de Winter Efteling!

 

Belangrijk om te weten

 • Voor alle horecalocaties in de Efteling gelden dezelfde maatregelen als voor de landelijke horeca
 • De Efteling is een groot natuurpark met veel ruimte in de buitenlucht. Het park is ingericht op alle maatregelen volgens het brancheprotocol ‘Veilig Samen Uit’. Wil je hier meer over weten? Surf dan naar onze website.
 • Omwille van verbouwingswerken bij de hoofdentree, is het niet mogelijk om hier parkeertickets te kopen. Daarom raden wij aan om parkeertickets op voorhand online aan te kopen, zodat je niet moet aanschuiven in de winkelpunten om een parkeerticket te kopen.

 

SodiGentvoordeel 

 • Koop een ticket op datum. Als je op de dag van je boeking toch niet naar Efteling kan gaan,  zie je op de website op welke andere dagen je ticket nog geldig is.
 • Wil je het ticket cadeau geven of heb je nog geen specifieke datum in gedachten, dan is er het Ticket Reus, dat jaarrond geldig is.

Je krijgt 5 euro korting op de normale kassaprijs op onderstaande tickets: 

prijsgroep

 kassaprijs Efteling

 voordeelprijs SodiGent leden

ticket FAKIR € 38 € 33
ticket ELF € 41 € 36
ticket DRAAK € 44 € 39
ticket REUS (jaarrond geldig) € 46 € 41
 • Tickets zijn geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar, ingang is gratis voor kinderen tot  en  met 3 jaar.
 • Efteling werkt met variabele prijzen: de prijs van een Efteling-ticket is afhankelijk van de periode waarin je het park bezoekt.
 • De verschillende tickets hebben een wisselende geldigheid en prijs. Bij Efteling werkt men met verschillende prijsgroepen.
 • In rustige periodes is de prijs van het ticket goedkoper dan in drukke periodes.
 • Met een Reus-ticket kun je het jaar rond op een dag naar keuze Efteling bezoeken, dit ticket geeft je de meeste bezoek-flexibiliteit, maar je betaalt hiervoor iets meer, dit ticket is ook ideaal als geschenk.
 • Met het goedkopere Fakir-ticket kan je de Efteling bezoeken tijdens een beperkt aantal dagen in de laagseizoenperiode en betaal je dus ook minder.
 • Meer informatie over de geldigheid van de verschillende tickets vind je hier

Alle prijzen op de website van vzw SodiGent zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.

 

Veiligheidsmaatregelen

Lees hier de coronamaatregelen in het park. 

Hou er rekening mee dat de maatregelen van de RIVM van toepassing zijn bij een bezoek aan of verblijf in het Efteling Park.  Voor meer informatie over de Efteling kan je hier terecht

 

Aankoop tickets en reserveren van het tijdslot 

Niet elk ticket zal in elke periode beschikbaar zijn. Het is op dit moment mogelijk om tickets te bestellen en tijdsloten te reserveren tot 1 april.Koop je tickets aan via onderstaande link (enkel zichtbaar als in aangemeld bent als SodiGentlid).

Na de aankoop van je ticket, kies je een tijdslot via deze link, kies voor de optie 'ik heb al entreetickets'

 

 

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.