covers van de 5 tijdschriften van roularta

Kranten en tijdschriften – Abonnement met korting bij Roularta

Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep. Bestel je abonnement (op papier of digitaal) en geniet van een fikse korting!

Als SodiGent lid geniet je van kortingen van 20% en 30%, afhankelijk van het abonnement dat je aankoopt.

Op een jaarabonnement krijg je 20% korting, op een abonnement voor 2 jaar 30% korting.

 

Libelle: Elke week brengt dit tijdschrift tips voor huis en tuin, nieuws uit de mode- en beautywereld, gemakkelijke recepten en persoonlijke verhalen van lezeressen.

Libelle Lekker: Dit maandblad brengt haalbare recepten op het ritme van de seizoenen, met daarnaast ook nieuwe trends, tips&tricks van bekende chefs en leuke adresjes.

Flair: Dit tijdschrift is er elke week met tips rond nieuwe modetrends, lifestyle, persoonlijke ontwikkeling van de vrouw enz.

Feeling: Dit maandelijks tijdschrift op glanzend papier brengt reportages over nieuwe trends rond beauty, mode en lifestyle, trendy adressen en BV's (Bekende Vrouwen) die een inkijk geven in hun leven.

la maison Victor: 6 keer per jaar brengt dit tijdschrift naaipatronen, brei- en craftprojecten. Daarnaast krijg je nieuws en reportages rond de nieuwste do-it-yourself trends.

 

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.