2 honden met achter zich dozen van buddybites hondenvoeding waarop logo + foto van hond

Hondenvoeding - BuddyBites : Food For Friends

BuddyBites, een innovatieve start-up in de hondenvoedingssector, maakt kwalitatieve voeding specifiek voor jouw hond.

Op basis van het ras, de leeftijd, de gezondheid en het ge­wicht van je hond wordt persoonlijk voer sa­mengesteld. Leuk toch, je goede vriend zijn persoonlijke brokjes.

Als SodiGent lid geniet je van 50% korting op je eerste pakket hondenvoeding.

Om gebruik te maken van deze korting vul je onderstaande kortingcode in bij je bestelling (code is enkel zichtbaar wanneer je bent ingelogd als SodiGent lid!)


Het BuddyBites verhaal van de oprichters, Mattijs en Charlotte:

"Na 1 jaar onderzoek kwamen we tot een pijnlijke vaststelling: er is een brede waaier aan producten op de markt voor gezonde dierenvoeding, maar die zijn niet uniek en op maat. Het resultaat? Honden met allergieën of specifieke noden worden zwaar getroffen, want zij krijgen niet de voeding die ze nodig hebben om een gezond en gelukkig leven te leiden.

We besloten onze kennis te delen en hondenbaasjes zoals jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte voeding voor je hond. BuddyBites was geboren."


De troeven van BuddyBites :
 

Kwalitatieve ingrediënten

De brokjes worden gemaakt van lokale en verse ingrediënten. Ze bevatten veel vlees met hoog­waardige eiwitten, extra zalmolie (omega 3 en 6), weinig koolhydraten en geen kunstmatige toevoegsels. Voor moeilijke eters en honden met een allergie wordt graanvrije en hypoal­lergene voeding aangeraden op basis van vers gehydrolyseerd vlees.
 

Online Dierendokter

Een online dierendokter volgt de gezondheid van je hond persoonlijk op en past de samen­stelling aan indien nodig.
 

Flexibel bezorgplan

De voeding wordt op regelmatige basis bij je thuis geleverd op basis van een flexibel bezorg­plan. Zo hoeft je niet meer naar de winkel en heb je altijd voeding in huis. Je kan zelf de leveringen aanpassen, pauzeren of stoppen.

Deze korting wordt aangeboden door 

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.