Donkey Republic

Fietsen Donkey Republic: deelfietsen met korting

Donkey Republic biedt je volledige toegang tot de grootste vloot van fietsen in Gent. Flexibel, betaalbaar en handig om je te verplaatsen.

Op verschillende plaatsen in de stad vind je de oranje deelfietsen van Donkey Republic. Via een applicatie op je smartphone, kan je 24/24 en 7/7 een fiets in de stad huren. Snel, makkelijk en praktisch. 

Hoe werkt het? 

  • Je downloadt de applicatie, zoekt een fiets op de kaart in de app, en via een Bluetooth verbinding kan je het slot ontgrendelen. Maak je een leuke stop onderweg, dan kan je de fiets via je telefoon sluiten en weer openen. Na je fietstocht breng je de fiets terug naar de drop-off locatie van je keuze en beëindig je de huur.
  • Met 1 account kan je bovendien meerdere fietsen huren, om gezellig met familie of vrienden door Gent te gaan fietsen. Alle tarieven en praktische informatie vind je terug op de website van Donkey Republic. De applicatie is beschikbaar voor iOS en Android.

Korting

Een pendel abonnement kost €19 per maand. Dit abonnement houdt in dat de fiets steeds 12u kan bijgehouden worden en de persoon in kwestie dus steeds zeker is van een fiets op het einde van de werkdag. Leden van SodiGent krijgen 15% korting, en betalen voor dit abonnement dus €15 per maand.   

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.