vrouw zit naast hond en wijst naar iets in de natuur, het is de cover van een brochure van Ardennen online dus de naam en logo van het vakantiepark staan op het beeld

Vakantieparken ARDENNEN ONLINE

Als SodiGent lid krijg je korting op alle vakantiewoningen van Ardennen Online.

Wandelen, fietsen, kajakken, lekker tafelen, of gewoon even relaxen. Ontdek zelf deze prachtige streek in een gezellige bungalow, een typische Ardense boerderij of een luxueuze villa! Er zijn woningen beschikbaar voor 2 tot 30 personen.

SodiGent promotie

Als SodiGentlid krijg je 10% korting op alle vakantiewoningen van Ardennen Online, en dit met een maximum korting van € 75. Vermeld je kortingscode steeds bij elke reservatie (online, telefonisch en per email). Je kan deze code enkel zien op de website van SodiGent als je inlogt met je SodiGent-profiel. Kan je niet zo goed overweg met de computer, vraag dan de kortingscode telefonisch aan bij SodiGent op het nummer 09 266 53 80.

Hoe maak je gebruik van je korting?

Ga naar de website www.ardennen-online.com om je vakantie te kiezen

  • maak je boeking rechtstreeks online met gebruik van je kortingscode,
    of
  • boek telefonisch en bel hiervoor naar het nummer 086 32 21 19 en geef de kortingscode door bij je boeking, of
  • stuur een email met je gegevens en de gewenste reservatie, met gebruik van je kortingscode naar info@ourthe-somme.be

 

BELANGRIJKE INFO :

  • De korting wordt berekend op de nettoprijs van de boeking (prijs min eventuele vroegboekkorting of leeftijdskorting)
  • De korting is niet van toepassing op speciale aanbiedingen (bvb last minutes) en is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen
  • De korting wordt 1 keer per boeking toegepast, zelfs wanneer meerdere personeelsleden samen reizen
  • De korting geldt voor 1 woning per personeelslid (bij boeking van meerdere huisjes wordt er slechts korting gegeven op 1 woning)
  • De korting geldt NIET op boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten (schoonmaak, gas, elektriciteit, bedlinnen, verblijfskosten van huisdieren, toeristenbelasting)

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.