Fit Gent

Sport: Beweeg bij Fit Gent!

Fit Gent biedt unieke, kwalitatieve groepslessen onder leiding van ervaren professionals. Voor elke leeftijd en ieder fitnessniveau!

Unieke groepslessen

Daarvoor kan je terecht bij Fit Gent aan Dok Noord. Je vindt er groepslessen voor elke leeftijd en ieder fitnessniveau. Het aanbod  focust op conditie, spierkracht, flexibiliteit, mobiliteit en balans. Het team van Fit Gent heeft voor jou de perfecte groepsles. je kan sporten in de vroege ochtend, tijdens je middagpauze en 's avonds. 

Een greep uit het aanbod

Soepeler worden, flexibiliteit trainen, focus op de ademhaling, spierkracht verbeteren? Dat kan met Pilates, Yogilates, Yoga, Barre of Bodysculpt 

Mag het wat steviger? Volg eens les Fit  'n shape, Barebell, Spinning (in de aparte spinningstudio), supertramp, of de Weekend workout. 

Hou je van choreo en pasjes in combinatie met een goede training? Smijt je eens in de Funky fatburning of Just Dance.

In het uurrooster van Fit vind je de lessen met wat meer uitleg. Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan je plaats. Als je een reservatie maakt blijf je ook op de hoogte van aanpassingen in het rooster of een last minute wijziging. 

Korting voor SodiGent

Proberen? Dat kan met één enkele les, of een tienbeurtenkaart met korting. Op vertoon van je SodiGent lidkaart krijg je bij aankoop van een tien beurtenkaart één beurt gratis, of een korting van 10 %.  Meteen een jaar sporten? Op Fit4life kaarten krijg je een korting van 5 euro per maand dus je betaalt 50 in de plaats van 55 euro per maand. Wil je gebruik maken van deze korting? Meld je voor of na de les bij de lesgever en toon je SodiGent lidkaart.