Boudewijn Seapark Winteraanbod - tickets enkel beschikbaar online

Indoor winterpret bij Boudewijn Seapark!

aquashow

Tijdens de wintermaanden kun je met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor en de ijsbaan!

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor, de binnenspeeltuin met 12 coole attracties. 

Ontdek ook de olympische ijsbaan, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” in het verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

Van 26 december t.e.m. 6 januari krijg je nog een high dive stuntshow te zien in het dolfinarium! Duikers voeren duizelingwekkende sprongen uit vanaf de nok van het dolfinarium (17 meter!). Geniet mee van hun dolle fratsen en spectaculaire synchro jumps!

 

Info

 • Prijs: 
  Boudewijn Seapark winterticket:  15 euro per ticket met éénmalig toegang op dezelfde dag tot Bobo's indoor +  ijspiste + dolfijnenshow (of high dive show van 26/12/2018 t.e.m. 6/1/2019). 
  Het ticket is enkel geldig mits goed scanbare streepjescode. Niet cumuleerbaar noch verlengbaar.
 • Openingsuren:
  Elke woensdag, zaterdag en zondag t.e.m. 10 maart 2019.
  Dagelijks tijdens de kerstvakantie (gesloten op 24, 25, 31/12/2018 en 1/1/2019).
  Dagelijks tijdens de Belgische krokusvakantie (2/03 tot 10/03/2019).

Check steeds de online kalender voor updates en precieze openingsdagen en -uren : www.boudewijnseapark.be