houten blokken met icoontjes op van een telefoon, mail, post

We blijven helpen - op een veilige afstand

Heb je het financieel moeilijk door de coronacrisis? Nood aan een helpende hand of een luisterend oor? Of zoek je info over premies en voordelen? SodiGent staat voor je klaar – zéker in tijden van corona.

We zetten maximaal in op telefonische en online dienstverlening.

Heb je hulp of informatie nodig? Voel je je geïsoleerd? Ook tijdens deze coronacrisis kun je contact opnemen met de medewerkers van SodiGent.

Het onthaalloket in De Stroom is open, maar enkel op afspraak.
Het onthaal in Ziekenhuis Jan Palfijn is gesloten.

Zowel voor jou als voor de medewerkers is dat veel veiliger. Als je echt een medewerker wil spreken in het onthaalloket, maak je eerst een afspraak via 09 266 53 80.

 

Wil je een premie of financiële tegemoetkoming aanvragen?

Stuur de documenten naar vzw SodiGent, Botermarkt 1, Gent of sodigent@stad.gent.  Je kunt ze ook afgeven aan de stadsmedewerkers van de balie in De Stroom (van 8 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur).

 

Hulp nodig ?

Neem contact op met de maatschappelijk werkers van SodiGent op 09 266 51 23 of mail naar sodigent@stad.gentJe wordt in vertrouwen geholpen.

 

Info over voordelen

Je vindt alles terug op deze website. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via 09 266 53 80 of sodigent@stad.gent.

 

Tickets aankopen

Bijna alle tickets kun je online, met je SodiGent-profiel, aankopen op onze website. Hoe je een profiel aanmaakt lees je hier. Heb je geen computer of smartphone? Neem dan contact op met SodiGent via 09 266 53 80 of sodigent@stad.gent

 

De coronacrisis heeft invloed op de evenementen van SodiGent.

Meer informatie hierover vind je hier.

 

Toch een bezoek brengen?

We vragen zo weinig mogelijk naar de onthaalloketten van SodiGent te komen. Kan het niet anders? Maak dan eerst een afspraak. We laten maar één bezoeker binnen, dus breng SodiGent op de hoogte als je een begeleider nodig hebt. Kom op tijd, volg de corona-signalisatie in het gebouw en hou afstand in de wachtruimte.