Expo Van Eyck - inschrijven mogelijk vanaf 8 januari

​In 2020 brengt Gent hulde aan Jan Van Eyck, de Vlaamse Meester die ‘ons’ Lam Gods schilderde. In het kader van dat Van Eyck-jaar pakt het MSK uit met ‘Van Eyck. Een optische revolutie’.

Op zaterdag 8 februari kunnen SodiGent-leden die overzichtstentoonstelling voordelig bezoeken

Momenteel zijn er zo veel inschrijvingen dat ons systeem tilt sloeg. Online inschrijvingen zijn hierdoor momenteel niet mogelijk. Gelieve ons te mailen om in te schrijven naar sodigent@stad.gent

Bedankt voor het begrip

 

 

Praktisch

Wanneer: 
zaterdag 08 februari 2020
Programma: 

Op zaterdag 8 februari kan je met vzw SodiGent naar de tentoonstelling 'OMG ! Van Eyck was here' in het MSK Gent. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard. En zeker de helft daarvan reist naar Gent.
Meer info over deze expo vind je hier

Prijs: 
vzw SodiGent draagt een deel van de kosten. De prijs voor de leden is: 10 euro (ipv 25 euro) voor deelnemers vanaf 19 jaar; 2 euro voor deelnemers van 6 tot en met 18 jaar; en gratis voor wie jonger is dan 6 jaar. In de prijs is de audiogids inbegrepen.

Deelnemen

wie kan inschrijven: 

* lid ; OF

* lid + 1 persoon; OF

* lid + gezin (inwonend)

Wanneer kan je inscrhrijven ?

Inschrijven kan vanaf 8 januari, 9u tot volzet. Indien deze activiteit volzet is, kan je inschrijven op een reservelijst. Wij contacteren je dan zodra er plaats vrij komt.

Hoe kan je inschrijven ?

* bij voorkeur : online (zie hieronder). 

Om online in te schrijven moet je aangemeld zijn met je sodigentprofiel. Heb je dit nog niet: lees dan hier hoe je een profiel kan aanmaken. Bij online inschrijven moet je ook onmiddellijk online betalen.

Heb je geen computer, dan kan je inschrijven

* via telefoon 09 266 53 80

* via mail naar sodigent@stad.gent