vrouw met rode broek skiet naar beneden op de piste van Ice Mountain Adventure Parc

Ice Mountain adventure Park: Skiën en Snowboarden met 50% korting

SodiGentleden kunnen met een mooie korting gaan skiën en snowboarden op de indoor skipiste in Komen

Wil je dichter bij huis gaan skiën ? De indoorpiste van Ice Mountain in Komen (9000m2) beschikt over twee pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vindt. Zowel de grote (210m) als de kleine (85m) piste zijn voorzien met sleepliften. De kleine piste is ideaal voor beginners en kinderen.

 

SodiGent voordeel

Ski- en snowboardbonnen

Leden kunnen ski en snowboardbonnen aankopen aan 14 euro per stuk (bon volwassenen) en 12 euro per stuk (bon kinderen).

  • Je kan met deze bonnen toegangsuren aankopen om te skiën, inclusief huur materiaal op de website van Ice Mountain of aan de kassa van Ice mountain.
  • De prijs zonder korting is : Normale prijs 1 uur skiën +  huur materiaal = 28 euro voor een volwassene en  26 euro voor een kind <13jaar.

Als SodiGentlid krijg je dus 14 euro korting voor 1 uur skiën, inclusief huur materiaal

Opgelet: samen met de kortingsbonnen zal je een link ontvangen via dewelke je de kortingsbonnen kan gebruiken (ga dus niet via de gewone website van Ice Mountain, maar gebruik de ontvangen link)

 

Kortingsbonnen bij Ice Mountain

Je kan ook kortingsbonnen aankopen bij Ice Mountain. Opgelet : dit zijn andere bonnen dan de skibonnen.

Met deze bonnen kan je bv skiles volgen of een andere activiteit doen bij Ice Mountain. Wil je eerst les volgen ? bestel dan kortingsbonnen voor Ice Mountain: Je kan bonnen aankopen aan 12 euro per stuk en die hebben een waarde van 15 euro. Per aankoopschijf van 15 euro, heb je dus 3 euro korting. Deze bonnen kan je ook gebruiken om een les te kopen.

Je kan per aankoop 7 bonnen gebruiken (dus als je een aankoop doet van 105 euro, heb je 21 euro korting). De restwaarde van de bonnen kan je gebruiken in het restaurant

Je vindt de kortingsbonnen hier (verwar ze niet met de skibonnen die je hieronder kan aankopen).

 

 

Aandachtspunten bij de skibonnen

  • In de prijs is kledij niet inbegrepen. Neem dus zeker warme kleding en handschoenen mee. Warme kledij en handschoenen zijn verplicht.
  • Personen zonder ski- of snowboardervaring zijn niet toegelaten op de piste. Voor hun veiligheid en die van anderen dienen zij minimum twee uur les te volgen bij één van de monitoren, zodat ze in staat zijn de sleeplift te gebruiken en te stoppen. Op voorhand reserveren is noodzakelijk.
  • Safety first: het dragen van een helm is aangeraden.
  • Samen met de skibonnen zal je een link ontvangen via dewelke je de kortingsbonnen kan gebruiken (ga dus niet via de gewone website van Ice Mountain, maar gebruik de ontvangen link)

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent.

Betalen doe je online.