mama uit the sound of music al zingend met op achtergrond bergen met sneeuw

Musical The Sound of Music

Een hartverwarmend verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker.

Gezinsmusical

‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp.
Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven.
Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Deep Bridge maakt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt.
Het wordt een ode aan het romantische verhaal waarin alle vintage elementen van de voorstelling aanwezig zijn.

 

SodiGentvoordeel

SodiGentleden krijgen korting op tickets. Kijk op de website van deepbridge om de speeldata te zien. Momenteel zijn er enkel voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen of Trixxo Theater Hasselt.

 

Cast

Koen Van Impe kruipt in de huid van Kapitein Von Trapp. Ianthe Tavernier treedt in de voetsporen van Julie Andrews als gouvernante Maria. Peter Thyssen neemt de rol van ‘Oom Max’ op zich en An Lauwereins is ‘Moeder-Overste’.
Zangeres en voormalige tv-omroepster Geena Lisa maakt in de rol van Barones Elsa haar musicaldebuut. Charlotte Suijs en Pieter Casteleyn vervolledigen de cast als Liesl en Rolf.

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.