banner van de musical 'Robin Hood en ik' met zwarte letters en beige achtergrond

Musical Robin Hood & ik - op zaterdag 24 april 2021 in Capitole Gent

Sprookjes bestaan ... geniet van de volledige nieuwe versie van ‘Robin Hood’ met 15% korting.

SPROOKJES BESTAAN

Na 'Doornroosje', 'Assepoester' en 'Sneeuwwitje' is het in het voorjaar van 2021 de beurt aan ‘Robin Hood & ik’. Bij Deep Bridge hebben ze dat proces ondertussen goed in de vingers en weten ze hoe een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families er in deze tijd moet uitzien. De avonturen van Robin Hood krijgen een nieuwe dimensie.

Wie Stany Crets en de rest van het creatieve team een beetje kent, weet dat het verhaal een eigen twist krijgt, met humor en heel wat eigentijdse accenten. Mart van den Hout verzorgt opnieuw de regie, Ad Van Dijk de muziek en Thalisa Mintiens de choreografie. De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt, maar de populaire Laurenz Hoorelbeke (Floris) en Jasmine Jaspers (Frida) zijn uiteraard terug van de partij. Welke rollen dit komische duo deze keer voor hun rekening nemen, blijft nog even geheim, maar dat het publiek er zal van smullen, staat als een paal boven water

Iedereen mag verkleed komen en het publiek wordt ondergedompeld in de magie van het sprookje, maar voor de minder jonge bezoekers wordt het nog wat interessanter. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling. En bij Deep Bridge zijn ze er zeker van dat dat binnenkort weer kan, op een veilige manier.

 

Het verhaal

‘Robin Hood & ik’ vertelt het verhaal van Robin Hood en zijn bende vrijbuiters. Terwijl Koning Leeuwenhart een oorlog uitvecht in het Heilig Land, zwaait zijn door en door slechte broer de scepter over het land. Met de hulp van de Sheriff van Nottingham steelt hij van de arme mensen. Tot Robin er schoon genoeg van heeft en al het geld rooft. Iets waar de Sheriff niet mee kan lachen. Als dan ook nog ’s zijn nichtje Marianne verliefd wordt op Robin is het hek helemaal van de dam. Maar wat als Robin Hood niet bestaat? Wat als het hele verhaal verzonnen is?

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.