Jenny spinning
Jenny Spinning

Spinnen bij Jenny Spinning - Fiets je fit op muziek

Spinning Jenny in Gent, dat is ‘party on a bike’! SodiGent leden krijgen een mooie korting!

Wat is Jenny Spinning Gent?

Spinning Jenny in Gent, dat is ‘party on a bike’! In een unieke historische kelder, met top dj-sets op de achtergrond. Al dansend begeleiden onze energieke spinning instructeurs je 45 minuten lang. Met lichte halters en push-ups op het stuur trainen we ook je bovenlichaam.

Aanbod?

Jenny Spinning Gent biedt unieke spinning lessen aan waarbij beleving centraal staat. De lessen worden telkens begeleid door een instructeur op muziek die gemaakt is door een DJ. In tegenstelling tot andere spinning centra die prestatiegericht te werk gaan heeft spinnen bij Jenny een hoog fun gehalte. Tijdens de les fiets je mee in de party sfeer in een 13de-eeuwse kelder. Uiteraard werk je ook aan je conditie!  Er is telkens ook een nummer tijdens de les die we gebruiken om je bovenlichaam te trainen aan de hand van oefeningen met gewichtjes.

Proberen? 

Bij Jenny Spinning betaal je per les, hoe meer beurten je aankoopt hoe goedkoper deze worden. Wil je één keertje proberen, begin dan met één les. Smaakt het naar meer? Dan koop je met korting een tien beurtenkaart. Je koopt negen beurten en je krijgt de tiende beurt gratis. Je kaart kan door je gezinsleden gebruikt worden, wel door één persoon tegelijk. Kom je dus spinnen met je partner of je tienerzoon? Dan heb je elk een kaart nodig. 

Meer info kan je vinden op de website van Jenny Spinning. 

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.