gezin aan het wandelen

Vakantieparken LANDAL GREENPARKS

De vakantieparken van Landal GreenParks zijn dé plek om heerlijk te genieten van rust, ruimte en natuur.

De vele faciliteiten op de parken bieden je een zorgeloos verblijf. Geniet van een weekend, midweek of week en verblijf op een van de ruim 90 parken in 9 landen. Zo zijn er parken in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland.

Vanuit je sfeervolle accommodatie stap je zo de natuur in, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Op elk park vind je diverse handige binnen- en buiten faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken tijdens je verblijf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwembad, een restaurant, een parkshop, fietsverhuur en diverse binnen- en buiten speelfaciliteiten?

Daarnaast worden er het hele jaar allerlei leuke activiteiten en evenementen georganiseerd op de parken van Landal GreenParks. Van knutselen of schminken tot een speurtocht over het park of voorlezen met Bollo.

Wil je er even tussenuit dichtbij huis midden in de natuur? Boek zorgeloos je vakantie en maak je keuze voor een accommodatie tegen een extra voordelig tarief.

Boeken is zo gedaan! Waar ga je naartoe?

 

SodiGent promotie

Boek je vakantie bij Landal GreenParks via de link op de SodiGent website en profiteer van:

  • tot € 45 korting op de actuele prijzen tijdens vakantieperiodes*
  • tot € 25 korting op de actuele prijzen buiten vakantieperiodes*

* Meld je aan via je SodiGent profiel op onze website voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen.

Toch liever telefonisch reserveren, dit kan via het Contact Center van Landal GreenParks, tel +32 89 44 91 40 (betalend nummer). Open ma. t/m vrij. tussen 8u en 20u ; za., zon. en op feestdagen tussen 10u en 15u. Vergeet niet de  kortingscode mee te delen (enkel zichtbaar als je bent aangemeld met je SodiGent profiel of aan te vragen bij SodiGent).

BELANGRIJKE INFO :

  • Direct boeken met korting kan via de link hieronder (enkel zichtbaar wanneer je bent aangemeld als SodiGent lid).
  • De kortingen gelden niet op alle accommodaties en ook niet in alle periodes.
  • Via de link hieronder kom je rechtstreeks bij het overzicht van de accommodaties  die met korting geboekt kunnen worden.

Deze korting wordt aangeboden door

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent. Meld je aan als SodiGentlid met je Mijn Gentprofiel om meer info over de korting te zien.