charlie

Zoet zoeter zoetst: Charlie and the Chocolate Factory

Dé musical 'Sjakie en de chocoladefabriek' in Capitole Gent kan je zien met een mooie korting op zondag 15 januari.

In januari tovert productiehuis Deep Bridge de Capitole om tot een chocoladefabriek. Met SodiGent kan je voordelig naar deze – letterlijk – heerlijke musical.

Als Willy Wonka de poorten van zijn mysterieuze fabriek voor enkele gelukkigen opent, gaan de jonge Charlie Bucket en vier andere gouden ticketwinnaars op een onvergetelijke reis. Iedereen kent het verhaal van ‘Charlie and the Chocolate Factory’, maar dat neemt niet weg dat je de Vlaamse musicalversie – met een chocoladetuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oempa Loempa’s op het podium van de Gentse Capitole – gezien móét hebben.


 

Creatievelingen gezocht! 

Een Oempa Loempa of een gouden ticket knutselen? Je eigen Wonka Wonderland tekenen? Wie zijn kunstwerk vanaf 1 december en voor maandag 9 januari aan het onthaal in de Stroom of Jan Palfijn afgeeft, of ons een foto mailt, maakt kans op een meet & greet met de acteurs. De plaatsen zijn beperkt, de eersten hebben prijs! 
 

Praktisch

Wanneer
Zondag 15 januari om 15 uur
Capitole Gent
Prijs
25 euro per persoon (ticket categorie twee)

Hoe bestellen

Deze activiteit is volzet, schrijf je je in dan kom je op de reservelijst en geven we een seintje als er nog plaatsen vrijkomen.
Voor meer info stuur een mail naar sodigent@stad.gent of bel 09 266 53 80


Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent.

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.