banner sint

Sintfeest 2023

Wil je graag komen? Er zijn nog een paar plaatsen: mail ons.

SodiGent organiseert een Sintfeest in Kinepolis Gent voor leden met kinderen tussen 1 en 11 jaar. Leden met kleindkinderen tussen 1 en 11 jaarkunnen voor deze activiteit niet inschrijven.

Je kan kiezen tussen 2 films; : de Sinterklaas-film 'Sinterklaas en de gestrande stoomboot' of ‘Trolls in harmonie’

Na de film krijgen de kinderen tussen 1 en 11 jaar een geschenk. En wie vroeg komt, kan voor de film ook eventjes op Sintbezoek.

 

Je geeft de datum, de film en het startmoment door als je inschrijft. Geef zeker de juiste geboortedata door van je kinderen. Bij online inschrijvingen staan deze data al vooraf ingevuld (als we deze kennen). Zie je ze niet staan, neem dan contact op met SodiGent.

 

Beide vertoningen zijn in de voormiddag. Op zondag kies je voor de vroege film (rond 9u30) of late film (rond 11u) . Op zaterdag worden de beide films maar 1 keer vertoond en kan je geen startmoment kiezen: beide films starten om zaterdag rond 9u30.

De tijdstippen waarop de films starten, liggen vast. De tijdstippen waarop de geschenken afgehaald kunnen worden, zijn een raming (dit komt doordat de speelduur van de film nog niet gekend is).

 

Tekeningen die SodiGent vóór 12 november in De Stroom ontvangt, worden geprojecteerd op het grote scherm in de zaal. Vergeet niet jouw naam en de naam en leeftijd van je kind te vermelden. Je mag tekeningen mailen naar sodigent@stad.gent of opsturen naar De Stroom, F. Rooseveltlaan 1, 9000 Gent, of afgeven aan ons onthaal in de Stroom.

 

Praktisch

Wanneer
Zondag 26 november, zondag 3 december of zaterdag 2 december 2023
Programma
Zondag 26/11 of 3/12 vroege film:
bezoek Sint mogelijk tussen 8u15 en 9u30 uur
start beide films rond 9.35 uur, afhalen geschenk rond 11.10 uur (na Sint-film) of 11.45 uur (na Trolls-film)

Zondag 26/11 of 3/12 late film:
bezoek Sint tussen 10u en 11u, start beide films rond 11.05 uur, afhalen geschenk rond 12.20 uur (na Sintfilm) of 13 uur (na Trolls-film)

Zaterdag 2/12 Sint-film:
bezoek Sint tussen 8u15 en 9u30, start film rond 9.35 uur, afhalen geschenk rond 10.50 uur

Zaterdag 2/12 Trolls-film:
bezoek aan de Sint van 9.50 tot 10.50 uur, start film rond 11 uur, afhalen geschenk rond 12.40 uur
Prijs
4 euro per persoon
SodiGent betaalt een deel van de kosten

Hoe bestellen

Inschrijven
• Vanaf 1 september tot volzet
• Online (via knop onderaan, eerst aanmelden via je SodiGentprofiel zodat de knop zichtbaar wordt), via mail of aan het onthaal van SodiGent
• Laat inschrijven = niet zeker van je plekje
• Na het inschrijven krijg je een bevestigingsmail

Wie kan er deelnemen?
• Leden met kinderen geboren tussen 1 januari 2012 en 31 december 2022
• Enkel kinderen die deelnemen aan het volledige event krijgen een geschenk. Een geschenk reserveren of enkel een geschenk afhalen kan niet.
• Geef door wie naar het feest komt:
oudere broers en zussen zijn welkom
pleegkinderen en kinderen uit een nieuw samengesteld gezin die op hetzelfde adres als het lid wonen, zijn welkom (stuur ons een mail)
• Maximaal 2 volwassen
• Een gezin kan maar één keer deelnemen en komt op dezelfde dag

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat iedereen in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kan deelnemen.
De noden en behoeften rond toegankelijkheid verschillen. Heb je specifieke voorzieningen nodig of wil je meer weten over de zaken die voorzien zijn ? Neem contact op met de medewerkers van SodiGent. We gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.