reünie

Reünie voor gepensioneerde leden

Dit jaar gaat de reünie door op 17 oktober op het Filmfest Gent.

Op maandag 17 oktober nodigt SodiGent alle gepensioneerde leden uit op Film Fest Gent voor de reünie. Na de film kan iedereen genieten van een hapje en een drankje op het vipfeest. Spreek af met oud-collega's om elkaar terug te zien in een gezellige ontspannen sfeer.

Alcarràs

Regisseur Carla Simón neemt je in haar film mee naar het Catalaans dorpje Alcarràs. De familie Solé komt er jaarlijks samen in de zomerperiode om de oogst van hun perzikboomgaard te plukken. Er liggen echter plannen op tafel om de boomgaard om te kappen en zonnepanelen te plaatsen. Wat zijn de gevolgen voor de hechte familieleden? Je kan alvast de trailer van de film hier bekijken.

Receptie

Na de film staan jij en je oud-collega’s in de schijnwerpers. Op een exclusieve receptie geniet je van acht warme en koude hapjes en een lekker drankje. Staand of zittend, want er zullen voldoende hoge stoelen aan partytafels en lage stoelen aan tafels aanwezig zijn. 

Inschrijven

Inschrijven kan van 7 tot en met 29 september. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Je schrijf je in voor het hele feest film, en receptie. 
Hopelijk tot dan! 

Praktisch

Wanneer
maandag 17 oktober 2022, op Filmfest Gent.
Kinepolis is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Meerdere bussen van De Lijn bedienen een halte in de buurt. Kom je toch met de wagen? Die kan je achterlaten in de ondergrondse parking op het Sint-Pietersplein of op een Park & Ride van Stad Gent. Voor tweewielers zijn er 255 overdekteen niet-overdekte fietsplaatsen.
Ben je minder mobiel en beschik je over een parkeerkaart voor personen met een handicap? Geef ons een seintje: zo kunnen we een plek op de festivalparking voor je reserveren.
Programma
• Deuren open om 10 uur
• Start film om 10.30 uur
• Vipfeest om 12.30 uur
• Einde om 15 uur
Prijs
• Film + vipfeest: 27 euro
• SodiGent betaalt een deel van de kosten

Hoe bestellen

Inschrijven kan vanaf 7 september
• Enkel gepensioneerde leden
• Lid
• Lid + 1 persoon

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent.

Betalen doe je online.

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.