affiche met FFGent tegen muur

De reünie voor gepensioneerde leden

De reünie voor gepensioneerde leden gaat door op 18 oktober 2021

De inschrijvingen zijn afgesloten. Wil je toch nog komen ? Geef ons een seintje 09 266 53 80 of sodigent@stad.gent en we kijken of het nog lukt.

 

 

In 2020 kon het jaarlijkse feest voor de gepensioneerden jammer genoeg niet doorgaan.

Maar geen paniek, dit jaar zijn we terug! De editie van 2021 is er dus één die je zeker niet mag missen.

Zoals altijd op het menu: een blij weerzien, lekker eten en drinken,  en gezellig (bij)praten met oude én nieuwe vrienden.

 

Programma

SodiGent nodigt de gepensioneerde leden uit op de 48ste editie van het Film Fest Gent voor een vip-namiddag waarop jij en je oud­collega’s in de schijnwerpers staan. De deuren van de reünie gaan om 10 uur open. Om 10.30 uur is er de avant­première van de Duitse film ‘Ich bin dein Mensch’ van regisseur Maria Schrader. Na de film volgt van 12.30 tot 14.30 uur in het vipdorp van het filmfestival een feestbanket met verschillende gerechten en een open bar, toevertrouwd aan Coeur Catering, recent verkozen tot 2de beste cateraar in België.

 

Met of zonder film: aan jou de keuze

Je kan enkel naar het VIP feest­maal komen, of naar het VIP feestmaal én de film.De film die vertoond wordt is Ich bin dein Mensch van regisseur Maria Schrader

De trailer van deze film kan je hier bekijken. Hoe is het om drie weken samen te leven met een robot die werd ontwikkeld om jou gelukkig te maken? Dat zoekt Alma (Maren Eggert) uit, een Duitse vrouw die enkel met het vreemde experiment instemde om extra fondsen te kunnen werven voor haar eigen onderzoek naar de poëtica van oude administratieve teksten. 

Voor het feestmaal zijn er verschilldende soorten zitplaatsen: hoge stoe­len aan partytafels, lage stoelen aan een tafel of zeteltjes. Ben je slecht te been en wil je graag een zitplaats reserveren? Neem contact op met SodiGent.

 

1 dag: 18 oktober 2021

De reünie vindt dit jaar voor het eerst plaats op dezelfde dag voor alle leden. Er is geen onderscheid meer tussen de partners van SodiGent. Je kan nog altijd met dezelfde men­sen afspreken als op vorige edities. Het voordeel is dat er nu SodiGent­leden als oud­mede­werkers van Groep Gent naar dezelfde reünie gaan.

 

Het feest gaat door in Kinepolis op het Filmfest

Kinepolis Gent is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Meerdere bussen van De Lijn bedienen een halte in de buurt. Kom je met de wagen? Die kan je achterlaten in de ondergrondse parking op het Sint­Pietersplein of op een Park & Ride van Stad Gent. Voor tweewielers zijn er 255 over­dekte en niet­ overdekte fiets­plaatsen.

 

Met Covid Safe Ticket

Het Nationaal Overlegcomité heeft beslist dat organisatoren van indoorevenementen met meer dan 200 personen het Covid Safe Ticket als toegangsvoorwaarde kunnen inzetten. Het Filmfest hanteert deze voorwaarde. Dit betekent dat je enkel kan deelnemen wanneer je beschikt over een geldig Covid Safe Ticket.

Neem dit ticket op papier of digitaal mee. Het wordt aan de ingang gecontroleerd. Wie geen geldig ticket kan voorleggen kan niet binnenkomen.

 

Reserveren van een parkeerplaats voor personen met een handicap

Ben je minder mobiel en beschik je over een parkeerkaart voor personen met een handicap? Dan kan SodiGent voor jou een parkeerplaats op de festivalparking reserveren. We zorgen er ook graag voor dat mensen met een beperking in de best mogelijke omstan­digheden kunnen deelnemen aan onze activiteiten.

 

Meer info over het Filmfest

Het 48ste Film Fest Gent werpt een blik op de Griekse cinema. Op de poster prijkt de Griekse scenarist Efthymis Filippou die samenwerkt met regisseur Yorgos Lanthimos (The Lobster, The Killing of a Sacred Deer, …). Van 12 tem 23 oktober gaat Film Fest Gent weer voluit voor de fysieke collectieve filmbeleving. De World Soundtrack Awards halen de Brits-Duitse componist Max Richter en de Griekse componiste Eleni Karaindrou naar Gent. 

 Film Fest Gent is het grootste filmfestival van ons land, met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers, ruim 120 avant-premières, een cinefiel maar ook breed publiek en veel (inter)nationale gasten, zoals Viggo Mortensen, Matthias Schoenaerts en Geraldine Chaplin.

Info: www.filmfestival.be 

Praktisch

Wanneer
maandag 18 oktober 2021
Dit event gaat door in samenwerking met het Film Fest Gent in Kinepolis Gent, Ter Platen 12
Programma
· Deuren open vanaf 10 uur
· Film start stipt om 10u30
· Diner om 12u30
Prijs
· Film en Feestmaal VIP 30 euro p.p.
· enkel Feestmaal VIP 25 euro p.p.

SodiGent draag een deel van de kosten.

Hoe bestellen

wie kan deelnemen ? Lid + 1 persoon
COVID SAFE TICKET verplicht te tonen aan de ingang

Inschrijven
· Online, via mail of telefonisch
· Vanaf woensdag 15 september tot en met donderdag 23 september (of tot het volzet is)
· Als het event niet kan plaatsvinden, word je tijdig op de hoogte gebracht
· In de bevestigingsmail -of brief vind je informatie over de coronamaatregelen

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.