figuurtje van een bij dat een boek leest

Laat je verrassen door provinciedomein Bulskampveld op 4 juni!

Op deze familie activiteit trekken we samen het bos in.

Doen jij en je kinderen niks liever dan op expeditie trekken in de natuur? Dat treft: in juni rijdt de SodiGentbus naar het provinciedomein Bulskampveld, in het bosrijkste gebied van West- en Oost-Vlaanderen.

Bulskampveld, dat is 90 km² bomen, open heide en speelnatuur. Tijdens de familie dag van SodiGent, op zondag 4 juni, kunnen jij en je gezin al dat moois ontdekken. Bij aankomst vergasten onze vertellers jullie op een prachtig verhaal, daarna heb je even de tijd om te picknicken of iets te bestellen in de horecagelegenheid in het park. 
Tussen 13.30 en 16.30 uur krijg je drie uur de tijd om in je eigen tempo deel te nemen aan een parcours en natuurmunten te verzamelen door verschillende activiteiten te doen. Je speelt bijvoorbeeld een spelletje ‘Teek me baby’, doet mee aan een potje ‘jeu de bos’, gaat langs bij het vogel opvangcentrum of schrijft je met oudere kinderen (12+) in voor het klimaatcafé. Wil je het klimaatcafé bezoeken als onderdeel van het parcours? Trek daar dan 30 à 45 minuten voor uit, en laat het ons al weten bij je inschrijving.
Afsluiten doen we samen bij een kampvuur (onder voorbehoud), met een hapje, een drankje en een streep muziek. Rond 18 uur vertrekken we terug naar Gent.
 

Praktisch

Wanneer
4 juni
Programma
Met de bus: vertrekken op P&R Oostakker (Carrefour)
10u: Inchecken
10u15: Vertrek bus
19u: Terug in Gent
Prijs
tot en met 12: 6 euro
vanaf 13 jaar: 12 euro

Hoe bestellen

vanaf 3 maart

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent.

Betalen doe je online.

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.