Jiraan

Kom luisteren! Afterwork in mei met Jiraan

Op maandag 15 mei verwelkomen we Jiraan in het Kraakhuis van Muziekcentrum de Bijloke.

Jiraan: het muziekcollectief van violist en componist Shalan Alhamwy vergast ons op een afterworkconcert op maandag 15 mei in Muziekcentrum de Bijloke. 

Shalan is een geboren Syriër en kwam in 2015 naar België. Hij werkt in de Centrale als lesgever en coördinator van de muziekateliers. Het collectief Jiraan is Arabisch voor buren.  Het is een divers gezelschap. Ze brengen een verrassende mix van genres, tradities en culturen.Oosterse instrumenten zoals kanun en duduk staan naast westerse instrumenten zoals contrabas, viool en saxofoon. Samen presenteren de musici wat hen verbindt: subtiele melodieën uit Oost en West, wervelende deuntjes en adembenemende improvisaties. Alles met het oog op verbinding tussen muziektradities en muziekstijlen, en met respect voor elkaar als muzikant.

Praktisch

Wanneer
Maandag 15 mei, kraakhuis van Muziekcentrum de Bijloke (Bijlokekaai 7)
Programma
19u: Deuren open
19u30: Start concert
20u30: Einde concert, drankje aangeboden door SodiGent
Prijs
4 euro per persoon
Het lid kan zelf inschrijven + 1 persoon meenemen

Hoe bestellen

Inschrijven vanaf 3 maart

Bestel nu online

Enkel beschikbaar voor leden van SodiGent.

Betalen doe je online.

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.