hondje met zwarte strik en filmklapper

Filmavond - afgelast wegens coronamaatregelen

Ook dit jaar organiseert SodiGent een filmavond. Kies voor een komedie of een waargebeurd verhaal, en vlij je – helemaal coronaproof – in een stoeltje van Sphinx Cinema.

Op woensdag 28 oktober en donderdag 29 oktober vindt de jaarlijkse filmavond van SodiGent plaats, in Sphinx Cinema en volledig coronaproof. Op deze pagina lees je welke veiligheidsmaatregelen we in acht nemen, én hoe je zelf een steentje kunt bijdragen.

Er is keuze tussen 2 films (afhankelijk van de dag dat je komt)

 

Je kan inschrijven vanaf 6 oktober 

 

La Odisea de los giles

Een Argentijnse komedie à la ‘Ocean's Eleven’ – zonder de glamour, mét een snuifje Robin Hood. Het verhaal? In een klein dorpje willen een voormalige voetballer en zijn vrouw de economie aanzwengelen door een bedrijf te starten. Maar dat loopt niet van een leien dakje.

 

Dark Waters

In dit waargebeurde verhaal bijt Rob Bilott, die zijn sporen verdiend heeft als bedrijfsadvocaat, zich vast in een zaak tégen de chemiereus DuPont.

Praktisch

Wanneer
· Woensdag 28 oktober: 'Dark Waters'
· Donderdag 29 oktober: 'La Odisea de los giles'
· Start film: 20 uur (gefaseerde aankomst)
Bij veel interesse worden er extra dagen georganiseerd
Programma
Na aankomst kan je onmiddellijk plaatsnemen in de cinema. We vragen je wel om een tijdslot te kiezen van aankomst, en dit omwille van de corona-maatregelen.
De film start om 20u. Er is geen pauze voorzien.
Prijs
5 euro per deelnemer

Hoe bestellen

Inschrijven is verplicht
- je kan inschrijven van 6 tot 13 oktober
- online (zie knop op deze pagina, eerst aanmelden met je sodigentprofiel), via mail naar sodigent@stad.gent of telefoon naar 09 266 53 80

Wie kan deelnemen:
· Lid
· Lid + 1 persoon
· Je kunt maar één keer deelnemen

Iedereen welkom

SodiGent zorgt er graag voor dat ook mensen met een beperking in de best mogelijke omstandigheden aan activiteiten kunnen deelnemen.
De noden en behoeftes rond toegankelijkheid verschillen. Indien je dat wenst, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van SodiGent om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.